Katresna Sunbasing - Gambar Gratis Kanggo Komérsial

Poto gratis: Katresna Sunbasing

The girls are sunbathing on the pier in Sveti Filip i Jakov, Kroasia, Summer holiday, 2014.

Gambar Anu disponsoran ku Istock:

Poto ieu gratis kanggo dianggo komérsial. Teu kedah aya atribusi.
Lisénsi gambar: Lisénsi domain publik
Punten hormat kana hak-hak pribadi sareng mérek dagang, upami aya jalma sareng mérek dina poto. Diterbitkeun: Januari 14, 2015

Poto nyaéta gratis kanggo diunduh bahkan pikeun panggunaan komérsial nganggo CC0 - Lisénsi Domain Umum & Royalti gratis.

Ieu henteu perlu nunjukkeun panulis atanapi sumberna , tapi lamun anjeun nempatkeun dina situs anjeun tautan kana libreshot, Kuring bakal bersyukur :-)

Anjeun teu kénging diunduh masal gambar kalayan aplikasi, atanapi nganggo deui bagian ageung tina Gambar pikeun ngadistribusikaeun dina halaman wéb anu sami tanpa ijin kuring.

Aturan

Naon anu diidinan:

  • Unduh sareng nganggo poto dimana waé, malah sacara komersil
  • Anggo poto tanpa aya patarosan
  • Anggo poto tanpa atribusi (sanaos kuring resep keneh. :))

Naon anu dilarang:

  • Poto unduhan massal sareng dianggo dina halaman wéb anu sami
  • Hotlink gambar-gambarna (anjeun kedah unggah kana sérver anjeun nyalira).

Tentang abdi

Nami abdi Martin Vorel sareng anjeun tiasa ngaunduh poto kuring kanggo panggunaan gratis. Kuring nyobian nyebarkeun poto ti sadaya daérah anu mungkin. Kuring miharep anjeun bakal resep éta. Hatur nuhun pisan parantos nganggo LibreShot.