Bentuk Geometrik Abstrak Beton - Gambar Gratis Kanggo Komérsial

Concrete abstract geometric shapes
Concrete abstract geometric shapesFree black and white image even for commercial use. Wave-shaped lines made of gray concrete. The lower part of the modern bridge in Prague Troja. The Troja Bridge is a beautiful example of transport architecture. Even traffic structures can be beautiful.

Gambar Anu disponsoran ku Istock:

Poto ieu gratis kanggo dianggo komérsial. Teu kedah aya atribusi.
Lisénsi gambar: Lisénsi domain publik
Punten hormat kana hak-hak pribadi sareng mérek dagang, upami aya jalma sareng mérek dina poto. Diterbitkeun: Januari 30, 2021

Data EXIF: Bukaan: / 7.1, Kaméra: NIKON D7100, Bias paparan: -4/6EV, Panjang fokus: 135mm, ISO: 500, Laju jeprét: 1/25s,


Poto nyaéta gratis kanggo diunduh bahkan pikeun panggunaan komérsial nganggo CC0 - Lisénsi Domain Umum & Royalti gratis.

Ieu henteu perlu nunjukkeun panulis atanapi sumberna , tapi lamun anjeun nempatkeun dina situs anjeun tautan kana libreshot, Kuring bakal bersyukur :-)

Anjeun teu kénging diunduh masal gambar kalayan aplikasi, atanapi nganggo deui bagian ageung tina Gambar pikeun ngadistribusikaeun dina halaman wéb anu sami tanpa ijin kuring.

Aturan

Naon anu diidinan:

  • Unduh sareng nganggo poto dimana waé, malah sacara komersil
  • Anggo poto tanpa aya patarosan
  • Anggo poto tanpa atribusi (sanaos kuring resep keneh. :))

Naon anu dilarang:

  • Poto unduhan massal sareng dianggo dina halaman wéb anu sami
  • Hotlink gambar-gambarna (anjeun kedah unggah kana sérver anjeun nyalira).

Tentang abdi

Nami abdi Martin Vorel sareng anjeun tiasa ngaunduh poto kuring kanggo panggunaan gratis. Kuring nyobian nyebarkeun poto ti sadaya daérah anu mungkin. Kuring miharep anjeun bakal resep éta. Hatur nuhun pisan parantos nganggo LibreShot.