Wawel castle in Krakow - Gambar Gratis Kanggo Guna Komersial

Wawel castle in Krakow
Wawel castle in Krakow. Courtyard of Wawel City Castle in the beautiful Polish city of Krakow. Kraków or Cracow in Poland, Eastern Europe. One of the most visited places in Poland. Krakow is a very popular tourist destination and one of the most beautiful cities in Europe.

Gambar sing Disponsori dening Istock:

Foto iki gratis kanggo digunakake komersial. Ora kudu atribusi.
Lisensi gambar: Lisensi domain umum
Mangga dihormati hak pribadi lan merek dagang, yen ana wong lan merek ing foto kasebut. Diterbitake: Wulan april 16, 2019

Data EXIF: Aperture: / 6.3, Kamera: NIKON D7100, Dawane fokus: 18mm, ISO: 100, Kacepetan rana: 1/250s,


Foto yaiku gratis kanggo didownload malah kanggo komersial digunakake ing CC0 - Lisensi Domain Umum & Royalti gratis.

Yaiku ora prelu nunjukake penulis utawa narasumber , nanging yen sampeyan nggawe link menyang situs ing situs sampeyan, Aku bakal ngucapke matur nuwun :-)

Sampeyan iku ora diidini ngunduh massal gambar karo aplikasi, utawa nggunakake maneh bagean gedhe saka Gambar kanggo distribusi ing situs web sing padha tanpa ijin.

Aturan

Apa sing diidini:

  • Download lan gunakake foto ing endi wae, malah komersial
  • Gunakake foto tanpa pitakon
  • Gunakake foto tanpa atribusi (sanajan aku isih seneng. :))

Apa sing dilarang:

  • Download foto massal lan digunakake ing situs web sing padha
  • Link panas gambar (sampeyan kudu ngunggah menyang server sampeyan dhewe).

Babagan kula

Jenengku Martin Vorel lan sampeyan bisa ndownload fotoku kanggo digunakake gratis. Aku nyoba nyithak foto saka kabeh wilayah sing bisa ditindakake. Muga-muga sampeyan bakal seneng. Matur nuwun kanthi sanget amarga nggunakake LibreShot.