Kabeh foto ing situs web iki, sing duwe lisensi a Domain Publik Commons Creative. Sampeyan bisa nyalin, ngowahi lan nindakake karya kasebut, malah kanggo tujuan komersial, kabeh tanpa njaluk idin. Sampeyan ora prelu nunjukake penulis- Nanging aku bakal matur nuwun yen sampeyan bakal 🙂

Apa sampeyan bisa

  • Kabeh gambar ing libreshot.com ana gratis kanggo nggunakake komersial utawa kanggo keperluan pribadi. Sampeyan bisa nggunakake tanpa pitakon lan tanpa atribusi. Tulung pakurmatan hak pribadi lan merek dagang, yen ana wong lan merek ing foto kasebut.
  • Sampeyan bisa ndownload gambar saka libreshot.com gratis lan gunakake kanthi digital (webist, aplikasi seluler, video…) utawa dicithak (brosur, kaos, papan reklame ..).
  • Sampeyan bisa nggunakake gambar saka libreshot.com kanthi gratis bahan ajar.

Apa sampeyan ora bisa

  • Sampeyan ora diidini ngunduh massal lan nggunakake foto saka libreshot.com ing situs sing padha (foto stock).
  • Sampeyan ora diidini hotlink gambar saka libreshot.com (sampeyan kudu ngunggah menyang server sampeyan).

Informasi lisensi rinci

Ing ngisor iki minangka perjanjian hukum ing antarane sampeyan (Sampeyan) lan pemilik lan operator libreshot.com (Situs web), Freehot (Kita). Ketentuan Layanan iki (Ketentuan) atur panggunaan gambar kasebut (Gambar). Kanthi nggunakake situs web Sampeyan setuju bakal tundhuk karo Ketentuan iki. Perjanjian iki bisa diowahi utawa dianyari tanpa kabar.

Ngundhuh lan nggunakake Gambar

CC0Liwat download sing disedhiyakake Gambar ing LibreShot mesthi dienggo Deed Commons Creative Commons.
Sampeyan bebas adaptasi lan nggunakake Gambar kanggo tujuan komersial tanpa nyandhang penulis utawa sumber asline. Sanajan ora dibutuhake, link bali menyang LibreShot luwih becik.

Watesan

  • !!! Sampeyan ora diidini ngunduh massal Gambar nganggo aplikasi, utawa nggunakake maneh bagean gedhe saka Gambar kanggo distribusi ing situs web sing padha.
  • Gambar sing nggambarake wong sing bisa dingerteni bisa uga ora digunakake kanggo pornografi, tujuan sing ora sah utawa ora sopan liyane, utawa kanthi cara sing bisa menehi jeneng ala marang masarakat, utawa kanggo negesake produk lan layanan saka wong kasebut, merek, organisasi, lsp.
  • Amarga LibreShot ora mbutuhake Rilis Model tinulis kanggo saben Gambar sing wis dingerteni wong, Kita ora bisa njamin yen Sampeyan bisa nggunakake Gambar kanggo maksud apa wae sing sampeyan karepake.
  • Salajengipun, Gambar tartamtu bisa uga dilindhungi hak cipta tambahan, hak properti, merek dagang lsp. lan bisa uga mbutuhake idin saka pihak katelu utawa lisensi hak kasebut. LibreShot ora makili utawa menehi jaminan yen duwe utawa menehi lisensi apa wae sing kasebut, uga ora diwenehake. Sampeyan lan tanggung jawab kanggo nggawe manawa kabeh hak sing dibutuhake, idin lan lisensi kanggo nggunakake Gambar kasedhiya.

LibreShot ora bisa tanggung jawab nglanggar pelanggaran hak cipta, lan ora bisa njamin legalitas Gambar sing disimpen ing sistem kasebut.

Jaminan LibreShot manawa kabeh foto sing disimpen ing sistem digawe dening Martin Vorel – sing duwe LibreShot.com.

Sampeyan nggunakake situs lan foto kanthi resiko dhewe!

Teks babagan lisensi kasebut inspirasi lan sebagian disalin saka Pixabay.com.

Martin Vorel, nitahake lan tukang foto saka LibreShot – Foto stok gratis