LibreShot
Gambar Gratis

Agama lan tradhisi
Gambar Gratis kanggo Guna Komersial

Religion and traditions stock images for free download. Foto dilisensi minangka lisensi domain Publik - Ora ana atribusi / Gratis kanggo nggunakake komersial. Kabeh potret sing dakgawe mung kanggo sampeyan, mula aku njamin asale. Muga-muga bisa migunani.



Gambar sing Disponsori dening Istock:


Nyabrang ing desa

Nyabrang ing desa - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Nyabrang ing Meadow Green

Nyabrang ing Meadow Green - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Salib Tua ing Bukit

Salib Tua ing Bukit - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
White Buddhist Stupas

White Buddhist Stupas - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Baroque Statues in Kuks

Baroque Statues in Kuks - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Candi Buddha Cilik ing Meadow

Candi Buddha Cilik ing Meadow - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Atap Biara Budha

Atap Biara Budha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Monastery Wall in Mongolia

Monastery Wall in Mongolia - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Amarbayasgalant Monastery

Amarbayasgalant Monastery - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Halloween Pumpkin Lights

Halloween Pumpkin Lights - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Stupa emas kanthi mripat Buddha

Stupa emas kanthi mripat Buddha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Wrathful Buddhist Deity

Wrathful Buddhist Deity - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Baroque Church by Santini

Baroque Church by Santini - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Church in Woods – Neratov

Church in WoodsNeratov - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Buddhist Stupas in Mongolian Steppe

Buddhist Stupas in Mongolian Steppe - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Halloween pumpkins

Halloween pumpkins - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Big White Stupa in Mongolia

Big White Stupa in Mongolia - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Erdene Zuu Monastery

Erdene Zuu Monastery - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Row of Buddhist Stupas

Row of Buddhist Stupas - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Golden Statue of Buddha as a Child

Golden Statue of Buddha as a Child - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Mripat Buddha ing Stupa Emas

Mripat Buddha ing Stupa Emas - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Ndhuwur Greja Kristen lan Bulan

Ndhuwur Greja Kristen lan Bulan - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Pilgrimage Church of Saint John of Nepomuk

Pilgrimage Church of Saint John of Nepomuk - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
European Baroque Church

European Baroque Church - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Haloween Pumpkins

Haloween Pumpkins - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Amarbayasgalant monastery in Mongolia

Amarbayasgalant monastery in Mongolia - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Golden Buddha

Golden Buddha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Bintang Dawud

Bintang Dawud - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Menara greja kayu

Menara greja kayu - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Mripat budha ing stupa

Mripat budha ing stupa - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Lawang biara Budha

Lawang biara Budha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Statue of the Buddha

Statue of the Buddha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Gandan Monastery in Ulaanbaatar

Gandan Monastery in Ulaanbaatar - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Cross On The Stone Wall

Cross On The Stone Wall - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Endhog Paskah

Endhog Paskah - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Mary on Wayside shrine

Mary on Wayside shrine - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Menara Churh

Menara Churh - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Broken Statue in a Cemetery

Broken Statue in a Cemetery - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Close-up of Decoration in a Church

Close-up of Decoration in a Church - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Nativity Scene

Nativity Scene - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Statue of an Angel on a Grave

Statue of an Angel on a Grave - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Christmas Stars

Christmas Stars - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Statues on the Charles Bridge in Prague

Statues on the Charles Bridge in Prague - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Wooden Buddha

Wooden Buddha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
The Statue Of The Saint Person

The Statue Of The Saint Person - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Telung lilin ing latar ireng

Telung lilin ing latar ireng - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Lamb Paskah Digawe Saka Jerami

Lamb Paskah Digawe Saka Jerami - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Christmas Gifts Under The Tree

Christmas Gifts Under The Tree - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Old Stone Cross At Night

Old Stone Cross At Night - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Pink Buddha’s Face

Pink Buddha’s Face - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Dekorasi Paskah Ceko

Dekorasi Paskah Ceko - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Old Jesus Christ Statue

Old Jesus Christ Statue - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Wooden Buddha

Wooden Buddha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Jesus Christ

Jesus Christ - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Halloween Pumpkin

Halloween Pumpkin - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Mosque Minaret

Mosque Minaret - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Rotunda in Prague

Rotunda in Prague - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Bronze statue of the Buddha

Bronze statue of the Buddha - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Buddha Zen Wallpaper

Buddha Zen Wallpaper - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Old grave with candle

Old grave with candle - Gambar gratis

| Agama lan tradhisi
Gulung munggah