LibreShot
Gambar Gratis

Fotografi Makro
Gambar Gratis kanggo Guna Komersial

Macro Photography stock images for free download. Foto dilisensi minangka lisensi domain Publik - Ora ana atribusi / Gratis kanggo nggunakake komersial. Kabeh potret sing dakgawe mung kanggo sampeyan, mula aku njamin asale. Muga-muga bisa migunani.



Gambar sing Disponsori dening Istock:


Cangkang keong

Cangkang keong - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Bug Sejati

Bug Sejati - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Godhong Tutup

Godhong Tutup - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur Ajaib

Jamur Ajaib - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur ing Lumut

Jamur ing Lumut - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tekstur Daun Ijo

Tekstur Daun Ijo - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Heteroptera – Bug Sejati

Heteroptera – Bug Sejati - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur ing alas

Jamur ing alas - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Godhong ijo

Godhong ijo - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Godhong cedhak

Godhong cedhak - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur Sihir sing Apik

Jamur Sihir sing Apik - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur Winy

Jamur Winy - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur Karang Kuning sing Bisa Dipangan

Jamur Karang Kuning sing Bisa Dipangan - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamuran Alas

Jamuran Alas - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Lumahing Kayu Makro

Lumahing Kayu Makro - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Latar mburi Lumut Ijo

Latar mburi Lumut Ijo - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Wit-Wit Batang Kering

Wit-Wit Batang Kering - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tekstur bergelombang ing Kayu

Tekstur bergelombang ing Kayu - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Sukulen ing Taman Rock

Sukulen ing Taman Rock - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Garis Twisted ing Macro Photography

Garis Twisted ing Macro Photography - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Garis ing Kayu Garing

Garis ing Kayu Garing - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tekstur Makro Tekstur Kayu

Tekstur Makro Tekstur Kayu - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Succulent – Ornamental Flower

SucculentOrnamental Flower - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Gambar Latar Alam

Gambar Latar Alam - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Wallpaper Alam sing Apik

Wallpaper Alam sing Apik - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Macro Wallpaper

Macro Wallpaper - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Lumut ing fotografi makro

Lumut ing fotografi makro - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Latar mburi Photography Makro

Latar mburi Photography Makro - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Latar mburi Foto Makro Sukulen

Latar mburi Foto Makro Sukulen - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Garis ing Kayu

Garis ing Kayu - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Foto Lady Macro Bug

Foto Lady Macro Bug - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Struktur Kayu ing Foto Makro

Struktur Kayu ing Foto Makro - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Kembang Makro

Kembang Makro - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Ladybug Close-up

Ladybug Close-up - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Foto Makro Tanduran Pembentuk Spiral

Foto Makro Tanduran Pembentuk Spiral - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Kembang Daisy Ditutup

Kembang Daisy Ditutup - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tutup Kembang sing Apik

Tutup Kembang sing Apik - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Makro Spiral Kembang – Ijo dibayangke

Makro Spiral Kembang – Ijo dibayangke - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur Cilik sing Apik

Jamur Cilik sing Apik - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Latar mburi Fern

Latar mburi Fern - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Dandelion Fluffy ing Latar Biru

Dandelion Fluffy ing Latar Biru - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tekstur Log Kayu Garing

Tekstur Log Kayu Garing - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur sing ora bisa dipangan cilik

Jamur sing ora bisa dipangan cilik - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Jamur Beracun

Jamur Beracun - Gambar gratis

| Fotografi Makro
White and Purple Gazania Flower

White and Purple Gazania Flower - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Fibonacci Fern Spiral

Fibonacci Fern Spiral - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Semut ing Tanduran Wit

Semut ing Tanduran Wit - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tekstur Kayu Alas

Tekstur Kayu Alas - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Garis Tekstur Kayu

Garis Tekstur Kayu - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tawon ing Mawar Putih

Tawon ing Mawar Putih - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Yellow Dandelion Fields

Yellow Dandelion Fields - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Sunflowers and Bee

Sunflowers and Bee - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Lichen ing tangan bocah

Lichen ing tangan bocah - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Kayu teles ing alas

Kayu teles ing alas - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Deracantha onos

Deracantha onos - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Bolongan ing Soccer Soccer

Bolongan ing Soccer Soccer - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Dandelion

Dandelion - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Tetesing Banyu Ing Suket

Tetesing Banyu Ing Suket - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Pink rose

Pink rose - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Italian Striped Bug

Italian Striped Bug - Gambar gratis

| Fotografi Makro
Gulung munggah