LibreShot
Gambar Gratis

Pedesaan
Gambar Gratis kanggo Guna Komersial

Gambar stok desa kanggo download gratis. Foto dilisensi minangka lisensi domain Publik - Ora ana atribusi / Gratis kanggo nggunakake komersial. Kabeh potret sing dakgawe mung kanggo sampeyan, mula aku njamin asale. Muga-muga bisa migunani.



Gambar sing Disponsori dening Istock:


Dry Poppy Buds

Dry Poppy Buds - Gambar gratis

| Pedesaan
Cara ing Sawah

Cara ing Sawah - Gambar gratis

| Pedesaan
Velká Javořina – Carpathians Putih

Velká Javořina – Carpathians Putih - Gambar gratis

| Pedesaan
Sapi Ceko

Sapi Ceko - Gambar gratis

| Pedesaan
Path ing Meadow

Path ing Meadow - Gambar gratis

| Pedesaan
Pemancar ing gunung Velká Javořina

Pemancar ing gunung Velká Javořina - Gambar gratis

| Pedesaan
Wedhus ing Pangonan

Wedhus ing Pangonan - Gambar gratis

| Pedesaan
Gunung Maple Gedhe

Gunung Maple Gedhe - Gambar gratis

| Pedesaan
Sapi ing Suketan

Sapi ing Suketan - Gambar gratis

| Pedesaan
Kabin Log Kayu Tua ing Pagunungan

Kabin Log Kayu Tua ing Pagunungan - Gambar gratis

| Pedesaan
Omah Tegal Lawas

Omah Tegal Lawas - Gambar gratis

| Pedesaan
Tunas Greenseed tunas Close-up

Tunas Greenseed tunas Close-up - Gambar gratis

| Pedesaan
Lansekap Meadow kanthi Cahya lan Bayangan

Lansekap Meadow kanthi Cahya lan Bayangan - Gambar gratis

| Pedesaan
Lembah Meadow

Lembah Meadow - Gambar gratis

| Pedesaan
Meadow Hill

Meadow Hill - Gambar gratis

| Pedesaan
Nyabrang ing desa

Nyabrang ing desa - Gambar gratis

| Pedesaan
Malang malang

Malang malang - Gambar gratis

| Pedesaan
Pegunungan Karpaty

Pegunungan Karpaty - Gambar gratis

| Pedesaan
Carpathians Putih ing Moravia

Carpathians Putih ing Moravia - Gambar gratis

| Pedesaan
Lembu ing Meadow

Lembu ing Meadow - Gambar gratis

| Pedesaan
Lansekap Hilly Sing Apik

Lansekap Hilly Sing Apik - Gambar gratis

| Pedesaan
Lansekap Meadow Green

Lansekap Meadow Green - Gambar gratis

| Pedesaan
Bile Karpaty Hillside

Bile Karpaty Hillside - Gambar gratis

| Pedesaan
Lapangan lan Bukit Lanskap

Lapangan lan Bukit Lanskap - Gambar gratis

| Pedesaan
Meadowscape

Meadowscape - Gambar gratis

| Pedesaan
Nyabrang ing Meadow Green

Nyabrang ing Meadow Green - Gambar gratis

| Pedesaan
Salib Tua ing Bukit

Salib Tua ing Bukit - Gambar gratis

| Pedesaan
Sapi ing Meadow

Sapi ing Meadow - Gambar gratis

| Pedesaan
B&W Lansekap Minimalis

B&W Lansekap Minimalis - Gambar gratis

| Pedesaan
Lansekap sing Apik

Lansekap sing Apik - Gambar gratis

| Pedesaan
Lansekap sing Apik banget karo Bukit Hijau

Lansekap sing Apik banget karo Bukit Hijau - Gambar gratis

| Pedesaan
Kambing Ireng Antarane 3 Pethak

Kambing Ireng Antarane 3 Pethak - Gambar gratis

| Pedesaan
Bunga Matahari Sing Apik

Bunga Matahari Sing Apik - Gambar gratis

| Pedesaan
Kambing Rambut Panjang Coklat

Kambing Rambut Panjang Coklat - Gambar gratis

| Pedesaan
Potret Ayam Putih

Potret Ayam Putih - Gambar gratis

| Pedesaan
Jaran ing pinggir Tlaga

Jaran ing pinggir Tlaga - Gambar gratis

| Pedesaan
Close-up Pasuryan Sapi

Close-up Pasuryan Sapi - Gambar gratis

| Pedesaan
Sapi Coklat

Sapi Coklat - Gambar gratis

| Pedesaan
Dalan Mangsa

Dalan Mangsa - Gambar gratis

| Pedesaan
Kembang Sunflowers

Kembang Sunflowers - Gambar gratis

| Pedesaan
Potret Kambing Putih

Potret Kambing Putih - Gambar gratis

| Pedesaan
Ireng & Putih – Cara ing Landscape Musim Dingin

Ireng & Putih – Cara ing Landscape Musim Dingin - Gambar gratis

| Pedesaan
Wedhus Coklat lan Wedhus Putih

Wedhus Coklat lan Wedhus Putih - Gambar gratis

| Pedesaan
Telung Jaran Angonan

Telung Jaran Angonan - Gambar gratis

| Pedesaan
Kambing Lucu ing Meadow

Kambing Lucu ing Meadow - Gambar gratis

| Pedesaan
Kambing kasmir ing Mongolia

Kambing kasmir ing Mongolia - Gambar gratis

| Pedesaan
Tiang Listrik ing Lapangan Brown

Tiang Listrik ing Lapangan Brown - Gambar gratis

| Pedesaan
Minimalisme Lapangan

Minimalisme Lapangan - Gambar gratis

| Pedesaan
Potret Kambing Coklat

Potret Kambing Coklat - Gambar gratis

| Pedesaan
Kambing kasmir ing Mongolia

Kambing kasmir ing Mongolia - Gambar gratis

| Pedesaan
Foto Lapangan Minimalis

Foto Lapangan Minimalis - Gambar gratis

| Pedesaan
Kambing Putih

Kambing Putih - Gambar gratis

| Pedesaan
Sunflower lan Bumblebee

Sunflower lan Bumblebee - Gambar gratis

| Pedesaan
Kaloro Jaran Putih ing alas

Kaloro Jaran Putih ing alas - Gambar gratis

| Pedesaan
Cempe Ireng

Cempe Ireng - Gambar gratis

| Pedesaan
Lansekap Lapangan Hijau Minimalis

Lansekap Lapangan Hijau Minimalis - Gambar gratis

| Pedesaan
Kutub Listrik ing Sawah Plowed

Kutub Listrik ing Sawah Plowed - Gambar gratis

| Pedesaan
Close-Up Kukul Perkosaan Canola

Close-Up Kukul Perkosaan Canola - Gambar gratis

| Pedesaan
Pawon ing Pondok Tua

Pawon ing Pondok Tua - Gambar gratis

| Pedesaan
Gulung munggah