Situs iki nggunakake cookie – file teks cilik sing dilebokake ing mesin sampeyan kanggo mbantu situs kasebut nyedhiyakake pengalaman pangguna sing luwih apik. Umume, cookie digunakake kanggo njaga pilihan pangguna, nyimpen informasi kanggo barang kaya kr├ęta blanja, lan nyedhiyakake data pelacakan anonim menyang aplikasi pihak katelu kaya Google Analytics. Minangka aturan, cookie bakal nggawe pengalaman browsing luwih apik. Nanging, sampeyan luwih seneng mateni cookie ing situs iki lan liyane. Cara paling efektif kanggo nindakake iki yaiku mateni cookie ing browser. Disaranake konsultasi bagean Bantuan ing browser utawa priksa situs web About Cookies sing nawakake pandhuan kanggo kabeh browser modern