Hai, jenengku Martin Vorel. Aku 38 lawas taun, Aku duwe 3 bocah-bocah, lan kerja dadi konsultan SEO ing agensi pemasaran online. Lan aku seneng fotografi.

Fotografer Martin VorelAku seneng fotografi wiwit cilik, nanging aku ora nate seneng njupuk foto mung kanggo ngisi disk komputer. Pramila aku nggawe Pustaka. Matur suwun lan utamane kanggo sampeyan sing ndeleng lan ndownload foto, Aku seneng njupuk gambar luwih akeh.

Sampeyan uga bisa ngunjungi situs web babagan minimalis ing fotografi: MinimalPhoto.com

Matur nuwun kanthi sanget kanggo sing!

LibreShot.com (mantan freepix.eu) yaiku proyek sing ngemot foto stok gratis kanggo keperluan pribadi lan komersial. Kabeh foto lan kabeh situs web digawe dening aku lan sampeyan bisa nggunakake potretku tanpa atribusi, but I would really appreciate a link to Libreshot 🙂

Yen sampeyan pengin ngomong, aja wedi nulis email marang aku: [email protected]

Ngendi sampeyan bisa nggunakake foto saka LibreShot, tuladhane?

  • Panganggone Komersial utawa Non Komersial (pribadi) Gunakake
  • Gunakake On-line
  • Situs web utawa Aplikasi Seluler (latar mburi, elemen desain, lsp.)
  • Cithakan Situs Web (Tema Wordpres, lsp.)
  • Materi Pendhidhikan
  • Materi Bisnis lan Pemasaran
  • Ebooks
  • Poster lan Flyer
  • Kanggo Artikel Berita lan Rilis Pers.
  • Presentasi
  • Gambar Placeholder ing Artikel, Situs web utawa Cithakan
  • Pariwara (pariwara, spanduk lsp.)
  • Media sosial (profil, panutup, kiriman kanggo Facebook sampeyan, Twitter, Profil Pinterest, lsp.)
  • Pakaryan sekolah (skripsi, disertasi, proyek sekolah lsp.)

Kanggo sapa foto gratis kanggo?

  • Kanggo Desainer Web
  • Kanggo Desainer Grafis
  • Kanggo Guru
  • Kanggo Siswa
  • Kanggo Blogger
  • Kanggo Wartawan
  • and you 🙂

Tututi kula

Facebook
Twitter
500px
Flickr
Pinterest
Tumblr